Нашата история

Нашата история започва през 2002 г, когато TBIF Financial Services (TBIF), тогава дъщерно дружество на холандската Kardan Group, основава TBI Credit в България. През същата година инвестирахме в изграждането на още компании като TBI Invest, TBI Leasing, TBI Rent и TBI Asset Management, прераствайки в една от най-големите небанкови мрежи в България.

По това време стъпихме и на румънския пазар с финансови услуги и продукти, насочени към индивидуални и бизнес клиенти. Kardan Group към онзи момент оперираше в България чрез TBIH, управлявайки дружества като пенсионен фонд "Доверие" и застрахователна компания „Булстрад”.

 

Навлязохме в банковия сектор през 2011 г., когато TBIF придоби NLB Bank Sofia, българският клон на Nova Ljubljanska Banka (Словения). Консолидирането на всички наши бизнес дейности доведе до раждането на TBI Bank. Оттогава ние се конкурираме с големите участници на пазара в предлагането на най-качествено клиентско обслужване и разнообразие от продукти и услуги в областта на потребителското финансиране и бизнес кредитиране.

След придобиването на TBIF от 4finance Holding през 2016 г., TBI Bank се присъедини към най-голямата европейска онлайн и мобилна група за потребителско кредитиране. Това ни помага да подобрим скоростта и ефективността на съществуващия ни бизнес и същевременно разкрива нови възможности за растеж.

TBI Bank е призната за най-печеливша банка в България през всяка от последните три години (по данни от банковата класация на Капитал, К10). Портфолиото ни достига повече от 1,4 млн. регистрирани клиенти. Ние оперираме чрез мрежа от 67 офиса в България, 6 в Румъния и екип от над 1500 професионалисти, посветени на подобряване и трансформиране финансовия живот на нашите клиенти.

Нашата амбициозна цел е да бъдем дигитална банка от следващо поколение, като предложим широка гама от онлайн и мобилни решения, в отговор на динамично променящия се финансов пазар и потребителско поведение. Фокусът на всички наши действия е клиентът, затова изграждаме общност от опитни и талантливи експерти, в услуга на потребителите ни из цяла Европа.

 

Контакти

Център за обслужване на клиенти
0700 17 571 / *8242

Работно време:
Понеделник - Петък | 08:00 - 20:00 

Събота - Неделя | 10:00 - 18:00 

 

Офис мрежа

Централен офис

1421 София, България,
ул. Димитър Хаджикоцев 52-54