Нашата история

Нашата история започва през 2002 г, когато TBIF Financial Services (TBIF), тогава дъщерно дружество на холандската Kardan Group, основава TBI Credit в България. До тогава, Kardan Group оперира в България чрез TBIH, управлявайки пенсионни фондове и застрахователни компании като Доверие и Булстрад.

Добавихме нови компании, TBI Invest, TBI Leasing, TBI Rent и TBI Asset Management, прераствайки в една от най-големите небанкови мрежи в България. По това време стъпихме и на румънския пазар с финансови услуги и продукти, насочени към индивидуални и бизнес клиенти. 

Навлязохме в банковия сектор през 2011 г., когато TBIF придоби NLB Bank Sofia, българският клон на Nova Ljubljanska Banka (Словения). Консолидирането на всички наши бизнес дейности доведе до създаването на TBI Bank. Оттогава ние предлагаме качествено клиентско обслужване и разнообразие от продукти и услуги в областта на потребителското финансиране и бизнес кредитирането.

След придобиването на TBIF от 4finance Group през 2016 г., TBI Bank се присъедини към една от най-големите глобални компании за дигитално потребителско финансиране. Това ни помага да подобрим скоростта и ефективността на съществуващия ни бизнес и същевременно разкрива нови възможности за растеж в дигиталната ера.

Днес TBI Bank оперира в България, Румъния, Германия, Дания и Полша и е призната за една от най-печелившите банки в Югоизточна Европа през всяка от последните четири години. Обслужваме повече от 1 млн. регистрирани клиенти чрез мрежа, състояща се от близо 7.000 точки на продажба.

Нашият бизнес модел, който се фокусира върху клиента, ни помага да затвърдим нашата позиция като банка от следващо поколение, целяща да подобри финансовия живот на своите многобройни клиенти. Да, по време на технологичната трансформация ние се срещаме с многобройни предизвикателства и, по всички критерии, това не е едно безоблачно пътуване. Но нашият екип от високо мотивирани експерти прави тази трансформация възможна и затова ние целим нашият екип точно толкова, колкото многобройните ни клиенти.

Контакти

Център за обслужване на клиенти
0700 17 571 / *8242

Работно време:
Понеделник - Петък | 08:00 - 20:00 

Събота - Неделя | 10:00 - 18:00 

 

Офис мрежа

Централен офис

1421 София, България,
ул. Димитър Хаджикоцев 52-54