Елипсата я няма, или как TBI Bank се сдоби със своето освежено лого

27.09.2018    Share +

Елипсата я няма, или как TBI Bank се сдоби със своето освежено лого

Да знаеш кога да се промениш, е трудно. Като банка с поглед към бъдещето и сериозно дигитално кредо за нас промяната е константа. Днес е един от дните, когато настъпва нещо ново: започваме поетапната адаптация към освеженото ни лого. Целта ни е да отговорим на предпочитанията на нашите клиенти и да направим още една крачка към дигиталната ни трансформация.

Наш приоритет е фокусът върху клиентите, както и спазването на обещанието да се превърнем дигитална банка от следващо поколение. За да сме сигурни, че спазваме думата си, привлякохме опитни дизайнери от Лондон и съвместно с тях прекарахме много часове, дискутирайки съвременни дизайн и UX трендове, които да имаме предвид в изготвянето на новото лого. Искахме да приведем визуалната си идентичност в съответствие с настоящите ни високотехнологични решения, които са все по-приложими към нуждите на нашите клиенти.

Задачата ни научи на няколко урока за трудните избори по отношение на привидно лесните неща. Няколко месеца разглеждахме различни идеи, за да станем по-разпознаваеми по отношение на обещанието ни да бъдем от следващо поколение. Направихме това, без да се престараваме, за да не объркаме крайния потребител.

Освежаването на логото на TBI Bank включва премахването на елипсата от TBI. Акцентът върху “TBI“ се запазва с удебеляване на новото по-модерно изписване. Нововъведенията са в унисон с проучването, което проведохме, с цел да затвърдим имиджа си на надежден финансов спътник. Съчетавайки последните дизайн техники с локални проучвания, създадохме разпознаваема визуална идентичност, която отговаря на предпочитанията на местните клиенти, без да създава объркване.

Поетапната миграция към новото лого започва с дигиталните ни канали и постепенно ще се приложи в клоновата ни мрежа в България и в Румъния, включвайки и TBI Credit и TBI Leasing.

Контакти

Център за обслужване на клиенти
0700 17 571 / *8242

Работно време:
Понеделник - Петък | 08:00 - 20:00 

Събота - Неделя | 10:00 - 18:00 

 

Офис мрежа

Централен офис

1421 София, България,
ул. Димитър Хаджикоцев 52-54