TBI Bank участва във финансовия форум NEXT DIFI 2018

05.10.2018    Share +

TBI Bank участва във финансовия форум NEXT DIFI 2018

Какво определя еволюцията в дигиталното кредитиране през 2018 г.? Отговорът е прост: онлайн стоковият кредит на TBI Bank, който е достъпен във всяка част на денонощието. И какво по-добро място да го представим от форумa за дигитални финанси, финтех и банкови иновации NEXT DiFi 2018.

Надежда Коцинова, нашият ръководител oтдел „Развитие на е-търговия“, бе сред водещите лектори в конференцията и говори за трансформациите в POS финансирането. Примерът на кредитния ни продукт, който ще бъде официално представен скоро, доказва как в TBI Bank сме двигатели на иновации в тези процеси.

“Навсякъде по света, редица компании инвестират в тази посока – закупуването на стоки с онлайн кредит, каза Надежда. TBI Bank първа ще представи такъв продукт в България. Всъщност стартирахме платформата преди година в Румъния, където нашите клиенти вече могат да получат потребителски кредит онлайн само за няколко минути. В основата на продукта са видео-идентификация и електронен подпис, разработени от нас“.

Платформата за онлайн стоков кредит на TBI Bank ще осигури удобство и по-добро преживяване на клиентите с редица преимущества – напълно дигитален процес, намален брой  полета за кандидатстване, бързо одобрение. И, разбира се, спазено обещание да сме дигиталната банка от следващо поколение.

Контакти

Център за обслужване на клиенти
0700 17 571 / *8242

Работно време:
Понеделник - Петък | 08:00 - 20:00 

Събота - Неделя | 10:00 - 18:00 

 

Офис мрежа

Централен офис

1421 София, България,
ул. Димитър Хаджикоцев 52-54